In-style

Miljø & Kontorbeplantning

In-Style Miljø og Kontorbeplantning er et fima der med salg og service af indendørs grønne miljøer er med til at skabe glæde og velvære hos kunder og medarbejdere. Vi har de nyeste og de mest trendsættende Krukker og Planter på markedet. Vi har pasning af planter med høj kvalitet og selvfølgelig giver vi pasningsgaranti.

Leder du efter kontorbeplantning
- Lad In-Style Miljø og Kontorbeplantning hjælpe

In-Style Miljø og Kontorbeplantning giver dig og din virksomhed bæredygtige og fleksible løsninger langt ud i fremtiden med vores koncept. Vi kører ud til vores kunder i hele Danmark med vores landsdækkende kontorbeplantning og planteservice. Hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning tænker vi ud af boksen og skræddersyr individuelle løsninger til vores kunder. Du kan med andre ord vælge imellem flere planteserviceaftaler og fx lease beplantning efter behov.

In-Style Miljø og Kontorbeplantning
Kontorbeplantning

Hvis du skal afholde et særligt arrangement såsom fx en messe, kan du også leje flotte dekorationsløsninger i kortere tid. Vi udlejer eksempelvis planter, krukker, plantevægge til alle dine behov. Kontakt In-Style Miljø og Kontorbeplantning og lad os tage en uforpligtende snak om et nyt, grønt og inspirerende miljø til glæde og gavn for din virksomhed.

Vores planteservice indeholder fx din egen faste anlægsgartner, mulighed for besøgsrapport ved vores besøg, barkopfyldning, aftørring af dine krukker m.m. Det er også udskiftning af krukker og planter ved behov eller ønske, flytning af planterne indbyrdes m.m. Vi kan også omplante dine egne planter samt gøde, beskære planter m.m.

Grønne planter er ikke kun kønne at kigge på, for planterne forbedrer også vores indeklima. In-Style Miljø og Kontorbeplantning har vores grønne fingre på pulsen og følger markedet og tendenserne på tætteste hold. Derfor er vi á jour med de nyeste muligheder, så du får den optimale rådgivning hos os. In-Style Miljø og Kontorbeplantning gør din arbejdsplads mere motiverende og levende, fordi vi integrerer grønne planter i omgivelserne. Det giver også besøgende en ekstra oplevelse.