Flotte juledekorationer

– til din virksomhed

Når julen nærmer sig, er det tid for flotte juledekorationer, adventskrans og julepynt til din virksomhed. Det kan In Style Kontorbeplantning og vores dygtige ansatte løse for dig på flotteste vis. Julen er en af de sødeste sæsoner, og med til julen hører julepynt. Der skal ikke kun være julepynt derhjemme. Julepynt hører selvfølgelig ikke kun til derhjemme. Julen og forventningens glæde skal også nydes i din virksomhed.

Der skal ikke kun være julepynt derhjemme

In Style Kontorbeplantning er klar til at rådgive og inspirere dig, hvis du ønsker det. In Style Kontorbeplantning kan tilbyde mange flotte løsninger i flere prisklasser. Hos In Style Kontorbeplantning har vi noget for enhver smag og til alle omgivelser. Du kan både få store og mindre pladskrævende løsninger. In Style Kontorbeplantning arbejder med flere materialer og tilbehør til vores juledekorationer m.m. Det kan være nips, gran, kogler, mos m.m. – alt efter smag og det muliges kunst.

Juledekoration

Juledekorationer

er kun for eksisterende kunder og servicekunder

Adventskrans

En juledekoration er en fast tradition mange steder – både privat og på arbejdet. Julen er værd at kigge frem mod med glæde og juledekoration bidrager til julehyggen. Hos In Style Kontorbeplantning anvender også kranse, grene, svampe, bakker og fade m.m. Til at holde effektivt sammen på dekorationer m.m. bruger In Style Kontorbeplantning fx også limpistoler, ståltråd, lysholdere m.m.

Vi laver flotte dekorationer med enten fyrfads stager eller med bloklys i ægte stearin, men uanset dit valg kan In Style Kontorbeplantning klare arbejdet med juledekorationer for dig. Ikke alle har tid til at hente materialer til dekorationerne i skoven. In Style Kontorbeplantning anvender kun friske, nyplukkede grene og gran. Herudover bruger vi også eksempelvis nødder og tørrede svampe m.m. Vi opbevarer alt køligt, så det holder sig frisk til glæde for dig.

En smuk juledekoration er baseret på smukke kranse, bakker, fade og lignende. Du kan vælge en minimalistisk og mere enkel juledekoration eller en mere traditionel og klassisk juledekoration efter dit ønske. In Style Kontorbeplantning laver juledekorationer med fx ler, ståltråd og oasis. Der er mange muligheder.  Kontakt In Style Kontorbeplantning og hør mere.