Krukker

– til fornuftige penge

Det behøver ikke at være dyrt, selvom det ser dyrt ud. In-Style Miljø og Kontorbeplantning tilbyder ”krukker indendørs, frostsikre krukker til haven, havekrukker og krukker tilbud”. Hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning giver vi dig mange muligheder. Så har du noget at vælge imellem med havekrukker m.m., og det er vigtigt for In-Style Miljø og Kontorbeplantning .

Mange typer krukker

In-Style Miljø og Kontorbeplantning kan tilbyde dig at købe eller leje både billige krukker – fx blomsterkrukker udendørs, blomsterkrukker til indendørs brug. Det, som er mest populært hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning s kunder, er indendørs krukker. De udendørs krukker sælger og / eller lejer vi ikke lige så mange af som de indendørs blomsterkrukker.

Hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning har vi set mange forskellige kontorer. Det har givet In-Style Miljø og Kontorbeplantning stor erfaring smagsmæssigt, stilmæssigt m.m.

Krukker
Krukker med palme

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan tingene passer sammen. Helhedsbilledet er lige så vigtigt som eksempelvis de rette planter og blomster på solfyldte vægge m.m. Hvis det er lidt mørkt og skyggefuldt, spiller dette også en rolle for valg af planter og blomster. I nogle tilfælde skal der også vælges krukker og planter m.m. til mere blæsende steder. Derfor er det en stor fordel for dig at lade In-Style Miljø og Kontorbeplantning rådgive dig. Det betaler sig i længden, for planterne holder længere. Med planteservice udskifter In-Style Miljø og Kontorbeplantning samtidig også døde planter m.m.

Når der kommer til krukker, frostsikre krukker, billige urtepotter m.m., udsmykker vores flotte krukker m.m. dine omgivelser. Det er en godt løft til dine flotte planter, og giver dine omgivelser unik karakter og stil. Med det rette valg af sommerblomster kan de leve længere på trods af kulde, mulig nattefrost m.m. Du kan også hjælpe sommerblomster, planter m.m. ved at få lagt småsten i krukken sammen med pottejorden. Så drukner dine planter ikke, fordi vandet kan løbe væk fra planten. For meget regn kan give for meget vanding.

Ved ny jord i dine krukker behøver dine blomster mindre vanding i de første par uger. Ny jord er lettere at trænge igennem for vandet. Det er fornuftigt at gøde planterne, så de kan vokse sig større på kortere tid.

Kontakt os gerne hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning , og lad os tage en snak om dine ønsker. Det er ganske gratis og uforpligtende for dig.