Kunstige planter

- når det skal være let

In Style Kontorbeplantning tilbyder dig også kunstige planter. Du kan næsten ikke se forskel på ægte levende planter og kunstige planter. Du skal nærmest vide, at en plante er kunstig for at kunne se det. Så flotte er vores kunstige planter. In Style Kontorbeplantning har mange muligheder til dig. Du kan vælge mellem forskellige kunstige planter, kunstige blomster, silkeblomster og kunstige grønne planter. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser. Vi har noget til alle. In Style Kontorbeplantning har planter og blomster til ethvert behov, enhver smag og ethvert budget.

In-Style Miljø og Kontorbeplantning har noget til alle – også kunstige planter

Det gælder stil, farver, pladskrav, vedligeholdelsesniveau, budget, smag m.m. In Style Kontorbeplantning tilbyder kunderne kunstige planter, som ser naturtro og ægte ud. Vi har nogle gange hørt om, at folk er kommet til at vande kunstige planter. Folk var overbeviste om, at de kunstige planter var ægte, fordi planterne så ægte og levende ud. Dette fortæller lidt om, hvor flotte og autentiske de kunstige planter fra In Style Kontorbeplantning ser ud.

Kunstige planter
Kontorbeplantning

Det kan godt betale sig at overveje en løsning med kunstige planter. De kunstige planter kræver mindre vedligehold. De behøver ingen vanding, sollys eller gødning, og de dør jo aldrig. Derfor slipper du for ærgerlige penge, for du skal ikke udskifte døde blomster. Grønne fingre behøver du heller ikke at have, og anlægsgartner er også unødvendigt. Du får smukke grønne planter, som aldrig dør.

Hos In Style Kontorbeplantning sælger vi både kunstige planter og blomster til kontorer m.m. samt til privatkunder. Vores kunstige planter er også vældigt populære i butikker. Kunder støder ikke på visne blomster og planter. Du slipper for at holde levende planter i trivsel, og alligevel har du smukke planter hver dag.

Når du vælger In Style Kontorbeplantning er du altid sikret et stort udvalg af kunstige, men naturtro kaktusser med eller uden torne og blomster. Du kan også vælge bregner af forskellig art, sukkulenter, mistelten, lavendel og meget andet. In Style Kontorbeplantning holder øje med nye tendenser, og har vores grønne fingre på pulsen. Derfor kan du roligt spørge In Style Kontorbeplantning til råds og høre vores forslag til dig. Vi bestiller det hjem, som du mangler, hvis vi ikke har det hjemme. Det kan være til dit kontor, din butik til en særlig højtid m.m.

Vi leverer kunstige planter, fra små orkideer, til kæmpe træer op til 15 meter.