Plantevægge

som rumdelere

In-Style kontorbeplantning har stor erfaring med planterumdelere og flytbare plantevægge. Storkontorerne har gjort der indtog, men disse kan også blive for store og ikke mindst larmende. Her kommer planterumdelere til sin rette. Med effektiv inddeling af kontoret og med stor støjdæmpning, er planterumdelere de ideelle løsning til et storkontor, der er blevet for stort eller støjende.

De fleste kontorer bruger i dag planter på kontoret, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk.Køb eller lease planterumdelere, der skifter og renser luften, yder stor støjdæmning og ikke mindst, deler kontoret op på en effektiv, flot og flytbar metode. De fleste skærmvægge i dag er produceret af kontormøbel leverandører, men disse er både meget dyre og ikke særligt effektive til at gøre flere ting på en gang, enten er de kønne men ikke særlig praktiske, eller også er det praktiske men ikke særligt kønne, her mener vi at en planterumdeler er en bedre løsning.

Plantevæg
Kontorbeplantning

Nu også mosvæg

Hos In-Style kan du nu også købe mosvægge,
som kan designes lige som du ønsker.

Vi har mange flotte planterumdelere og flytbare plantevægge hos In-Style kontorbeplantning.

Disse er som oftest på hjul og dermed meget flytbare. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan bruge som adskillelse på et kontor, dette kunne også være en væg af hængende planter, der hænger ned fra loftet, med sukkulenter, kaktusser eller kraftigt hængende planter.

Krukker med planter, sat i forlængelse af hinanden, kan også være en planterumdeler. Her kan man samle dem eller skille dem af efter behov, f,eks. Som adskillelse af en kantine, hvor man har behov for en gæste kantine, kan plante rumdelere være en både hurtig og prisbillig investering. Særligt i kantiner kan en stor plantevæg også komme til sin ret. Kantinerne er mange gange fyldt op til bristepunktet med stole og borde, her kan en væghængt plantevæg der ikke fylder ud i lokalet komme til sin ret, fik vi sagt at den er yderst lydæmpende.