Service af planter

– nemt og prisfornuftigt

In-Style Miljø og Kontorbeplantning tilbyder dig planteservice og service af planter Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Hobro, Viborg, Holstebro og Nordjylland. Sagt med andre ord så dækker In-Style Miljø og Kontorbeplantning vores kunders behov i hele Danmark. Kontakt os hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning og lad os samarbejde om service af dine planter. Du får en god pris hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning , selvom vi hører til blandt de bedste på dette område.

Service af planter – nemt og prisfornuftigt for vores kunder

Med In-Style Miljø og Kontorbeplantning og vores service af planter får du den bedste service af dine planter. Derfor får du glæde af planterne i lang tid fremover takket være vores dygtige anlægsgartner. Hos In-Style Miljø og Kontorbeplantning ved vi, at grønne planter, blomster, plantevægge m.m. er en vigtig del af mange moderne byggerier nu til dags. Når du som virksomhed har valgt at integrere sunde grønne planter, viser du, at din virksomhed er miljøbevidst. Din virksomhed interesserer sig for medarbejdernes trivsel og sundhed.

Service af planter
Kontorbeplantning

Smukke plantevægge o.lign. understøtter dine smukke omgivelser og tilfører ekstra atmosfære. Udover et smukkere udseende giver planterne også andre fordele. Dine medarbejderes trivsel og sundhed hjælpes godt på vej, fordi grønne planter renser luften og tilfører fugt. Tør luft er ubehagelig at opholde sig i dag ud og dag ind og påvirker slidhinder i næse og øjne.

Når du får besøg og rådgivning fra en erfaren anlægsgartner fra In-Style Miljø og Kontorbeplantning , lytter vi til dine ønsker og tilbyder en skræddersyet løsning. For os er nærmest ingen opgave umulig, og vi elsker professionelle udfordringer. In-Style Miljø og Kontorbeplantning går op i kontorbeplantningen matcher de omkringliggende omgivelser. Nogle kontormiljøer er indrettet efter en minimalistisk stil, medens andre kontorer har flere ting i vindueskarmen og på reolerne. Hvis der er tale om en mere minimalistisk stil, er kaktusserne og sukkulenter ofte et oplagt bud på beplantning frem for mere omfangsrige planter. Nogle kontorer har holdt sig til meget neutrale farver, hvor andre kontorer er mere farverige.  Lad vores erfarne indretningsfolk rådgive dig og besøge din virksomhed.